Izvēlne

SKU: w50664

Nerūsējošā Tērauda Sienas Pakaramais Plaukts Atslēgu Turētājs Āķi Pašlīmējošās Vannas Dvieli Āķi Drēbju Āķiem Karājas Vannas Istabas Piederumi

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €0.01

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Apraksts:

Izturīgs materiāls: sienas pakaramais ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, kas ir valkājamas, nerūsējošs, un ūdensnecaurlaidīgs.

Vienkārša uzstādīšana: pie sienas karājas āķis funkcijas, pašlīmējošās dizains, ērti uzklāj uz gludas un sausas virsmas, un nav viegli krist, droši izmantot.

Plaša pieteikumi: sienas āķis ir paredzēts duša, dvieļi, skruberus, apģērbu, tīrīšanas rīki, kas nodrošina papildu glabāšanas telpu telpā.

Unikāls dizains: dvieļu pakaramais piedāvā mūsdienīgus un vienkāršu stilu, viegli saskaņot ar dažādām vannas istaba rotājumi.

Fit dažādos gadījumos: self-adhesive sienas pakaramais ir piemērota vannas istabas, virtuves, entryways, guļamistabas, un vairāk, padarīt savu dzīvi ērtāku.

Specifikācija:

Materiāls: Nerūsējošais Tērauds.

Izmērs: Melna, Sudraba

Krāsa: Sudraba, Melna.

Piezīme:

Tur varētu būt dažas krāsu traucējumus, sakarā ar citu datoru rezolūcijas.

Tur varētu būt neliela kļūda, jo dažādu puses mērījumi.

Pakete Ietver: 1 Gab., Sienas Pakaramais

.


Tagi: 2 āķi, kartes turētāju u taustiņi, keyou auto atslēgu, pakaramie bērnu āķis, geju āķis, 5 āķi mēteļi, vannas dvielis greco, klaidonis āķiem karājas, sieviešu āķis, alva vannas istaba .

Tehniskie Dati

Nē. Āķi 1
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Nerūsējošā tērauda

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti